Home Top Ad

Ankara Peyzaj

Kilit Taşı m2 Fiyatları

Share:

 KİLİT TAŞİ:

Erdemir Çevre Düzenleme Firmasi Ankara da Kilit Taşi Yapımı.Kilit Taşı m2 Fiyatları,Beton Parke Taşları,Kilitli Parke İşçilik Fiyatları.Bordür Taşı Ustası işlerini en uygun Fiyatlar ile Firma olarak yapmaktadır.Genel tabir olarak Beton Parke Taşi olan bu ürün,bir çok desen ve model seçenekleri sunmaktadir. Kilitli Parke Taş çeşit acisindan zengin olmasi kadar,kalınlık degerleri açısından farklı seçenek de sunmakta.Bu yazımızda ,kılasik Kilit Taşı nı irdeleyeceğiz. Ankara Kilit Taşı m2 Fiyatları.Yapımı,işleri,İşçilik Fiyatları,Kilitli Parke Taşları. Kaldırım Taşı. Beton Parke Satısı.

Kilit Taşı m2 Fiyatları 

ANKARA KİLİT TAŞI:

Kum ve çimento karışımının,yüksek baskı makinesi ile basılarak dokme taş ürünüdür. 15×20 cm ölçülerinde yüzey ölçüsü ne sahiptir."H" harfine benzer,yapısı nı andırmaktadır. Farklı kalınlık olarak,6cm,8cm,10cm ölçüde üretimi yapmaktadırlar. Kilit Taşı ve Kilitli Parke Taş bir başka özelliği de farklı renk özelliklerine sahiptir.Son yıllarda Çevre Düzenleme işleri içerisinde en cok kullanılan bir üründür. Kolay uygulanması,uygun maliyeti bu tercihleri artırmaktadır. Kilit taşının tercih edilme sebeplerinden biride;yapımının üzerinde yıllar gecsede ,lokal olarak tamiri mümkün olmasıdır.
Kilit Taşı Ustası 

KİLİT TAŞI USTASI:

Beton Parke Taşları,Kilit Taşı Ustası Ankara da ve diğer merkez ilçelerinde Erdemir Çevre Düzenleme Firması.Kilit Taşı m2 Fiyatları na ek olarak işçilik  fiyatlarıda,en uygun Fiyatlar Ile sizlere hizmet vermekte. Gölbaşı,Etimesgut,Sincan,Dikmen'de. Yine Kilitli Parke Taş Ustası;Keçiören,Çubuk,Pursaklar,Mamak,Çayyolu  ve Ümitköy de.Gerek yüklenici firma halinde "anahtar teslim ",gerekse sadece işçilik olarak yapmaktayız.Yapmis olduğumuz Kilit Taşı işlerini ornek referans olarak gösterile biliriz.
Ankara Kilit Taşı 

KİLİT TAŞI FİYATLARI:

 Ankara Kilit Taşı Fiyatları 'm2' metre kare olarak satılmaktadır. Paletlenmiş, Parke Taşları Viyaplı tırlar ile. Yapılacak yere teslimat şeklinde satışa sunulmaktadır. Kilit Taşı m2 Fiyatları Yine Firmamızda 'TSE' belgeli sekilde dir.
Ankara Kilit Taşı 

KİLİT TAŞI M2 FİYATLARI:

Ankara 'da, Kilit Taşı Yapımı ,Kilit Taşı Döşeme fiyatları,Kilit Taşı M2 Fiyatları en uygun şekli ile sizlere sunulmaktadır. Erdemir Çevre Düzenleme Firması, tüm işlerinizi garantili bir biçimde yapmaktayız. 

Hiç yorum yok