Home Top Ad

Ankara Peyzaj

Çankaya kilit taşı,Çankaya kilitli taş,kilit taşı 0544 320 90 55

Share:
çankaya kilit taşı
Çankaya kilit taşı,kilitli taş ve diğer yer döşeme taşlarında bu bölgede yaptığımız onlarca kilitli parke ve parke taşı döşeme olarak hizmet veriyoruz.tüm kilitli taş,ve kilit taşı ustalarımız,gerçek bir kilitli parke taş döşeme ustası.Ankara ve merkez ilçelerde yaptığımız bir çok çevre düzenleme ve kilit taşı ustası olarak birçok referansa sahibiz.kilitli parke taşı döşenecek alan üzerinde keşif yapan ustalarımız,önce ne gibi bir alt yapı yapılması gerek ona karar veririz.Alan üzerinde yüklü araçların gezmesi durumda kilit taşı döşeme işi için kilitli taşın altına mutlaka beton atılmalıdır.kilit taşı kalınlığı en az 8 cm olmalıdır.Eğer kilitli parke döşenecek yerler yürüyüş vaya kaldırım gibi yaya insanların kullanacağı bir alan ise parke taşı 6 cm yerlidir.
Yer döşemesi için kullanılan bu ürünler,eğer bina yada duvar kenarına dek gelmiyor ise bordür taşı ile kilitli parke taşının etrafı muhafaza altına alınmalıdır.Bu yazımızda Çankaya ve diğer merkez ilçelerde yaptığımız bir kaç yer döşeme taşından örnekler sunmak istiyoruz.Umut iş merkezi önünde yer alan oto park için yaptığımız kilitli parke taş döşeme işi Çankaya Kızılay bölgesi sakinlerine sunacağımız bir örnek sadece.Kutlu iş merkezi oto parkı ve bina önüne yaptığımız kilit taşı döşeme işi ve uygulaması Ulus Ankara lılara sunduğumuz bir başka hizmettir.Yine Çankaya yıldız da onur sitesi içerisinde bulunan sert zemin yürüyüş yolundaki parke taşı döşeme alanın sökülmesi ve tekrar döşenmesi.Birlik mahallesinde çevre düzenleme ve kilitli parke döşeme için bizden teklif isteyen bina yönetimine kilitli parke taş firması olarak verdiğimiz teklif kabul edildi ve bizler parke taşı ustalarımızla bu işi de verdiğimiz süre zarfında tamamladık.kilitli parke taşları Çankaya ve mahallelerinde firmamız güvencesi ile garantili bir biçimde yapılmaktadır.kilitli taş döşenecek alan için yapılan alt yapıdan sonra bay pas tozu serilir.kilit taşı için alanın gönyesi alınır.kilitli parke döşemek için bir birine paralel gelen kenarlar tam olarak 90 derece açılarında olmalıdır.
Aksi halde kilitli parke taşı döşenmesi sırasında taş bir birine dek gelmez ve uygulama gerçekleşmez.Dikmen öveçler alim sitesi kilitli taş döşemesi Dikmen.Hünkar sitesi ömür apartmanı kilitli parke döşeme işi Keçiören.Yenimahalle kilitli taş ve parke taşı döşeme işi.Etimesgut parke taşı ve kilit taşı yapımı,Sincan kilitli parke taş döşemesi.Mamak Abidinpaşa mahallesinde görgün apartmanı kilit yaşı döşemesi.Gölbaşı ve Çankaya villa sitesi içerisinde kilit taşı,parke taşı,kilitli parke,yer döşeme taşı, ve kilitli taş ustası firması sizler ile.kilit taşı fiyatları konusunda hem uygun,hemde ödemede kolaylık.
Değerli site ziyaretçileri Çankaya bölgesinde yaptığımız bir çok kilitli parke taşı ve yer döşeme taşları çalışması vardır.Sizlere örnek olarak seyran bağları bölgesinde yaptığımız kilit taşı işini örnek gösterebiliriz.kilit taşı döşeme ustası,kilitli parke çeşitleri,parke taşı ustası,kilit taşı döşeme fiyatları ve çevre düzenleme ile ilgili her şey için bizi arayıp bilgi edinebilirsiniz.Çankaya kilitli parke ustası,Çankaya parke taşı döşeme fiyatları,kilit taşı döşemesi ve diğer etiketler için bizi arayın.
KİLİT TAŞI NASIL DÖŞENİR:Kilit taşı döşeme ve likitli parke döşeme işlerinde,taş döşeme işine başlamadan önce alt yapısı hazırlanır.beton parke döşenecek alan ne amaçla kullanılacağı konusuna göre zeminin sertliği ayarlanır.Oto parklar ve üzerine araç çıkacak alanlarda kilit taşı altına beton atılması gerekir.Yürüyüş yolları ve yaya olarak kullanılacak yerlerde sert dolgu malzemesi kullanımı yeterli sayılır.Gerekli alt yapı çalışması yapıldıktan sonra zemine ince kum serilerek tesviye yapılır.Mastar yardımı ile tam düzlük sağlana zemine kilitli taş veya kilit taşı diye adlandırılan kaldırım taşı döşemesi yapılır.Çankaya ve mahallelerinde sizlerden gelecek talepleri bekliyoruz.
KİLİT TAŞI USTASI:Yukarıda kilit taşının nasıl döşendiği konusunda sizleri bilgi sahibi etmeye çalıştık.Değerli site ziyaretçilerimiz kilit taşı ustası Çankaya ve yakın çevresinde sizlerin hizmetindeyiz.Diğer başlıklarımız;kilitli taş ustası,parke taşı ustası,kilitli parke ustası,bordür taşı ustası,çim taşı döşeme ve ustası gibi genel başlıklardır.
kilit taşı

ÖRNEK ÇALIŞMALAR:Çankaya oran mahallesi funda sitesi yönetimi otoparkları içerisinde çökmeler görülen alandaki kilitli taşların sökülüp yerlerine taze kilitli parke ve parke taşı uygulama işleri.Çankaya da kilit taşı,Bordür taşı,çim taşı,kilitli parke ve parke taşı için bizi arayın.
Çankaya birlik mahallesi dereli Apartmanı yönetimi talebi üzerine kilit taşı yapımı ve kilitli taş için adrese giden ustalarımız yaptıkları çalışma ve keşif sonucu vardıkları anlaşma gereği çevre düzenleme ve bununla beraber bordür taşı uygulama işleri yapmışlardır.Küçükesat ta Burcu iş hanı önünde yer alan oto parkta aşınmış ve çökmelere sebep olmuş kilit taşı ve kilitli taşların sökümü ve uygulama işlerini yapmış bulunmaktayız.
ÇEVRE DÜZENLEME İŞLERİNDE UYGUN FİYAT KALİTELİ ÜRÜN VE GARANTİLİ İŞÇİLİK İÇİN FİRMAMIZLA MUTLAKA GÖRÜŞÜN.
kilit taşı

Çankaya Emek te bizleri arayan bir okuyucumuz kendi binaları içerisinde yer alan oto park için kilit taşı döşemesi için fiyat teklifi ve keşif yapmamızı istediler.Kilit taşı ustalarımız yaptıkları keşif sonucu bina yönetimi ile anlaşarak kilit taşı uygulaması ve taş döşeme işlemini yerine getirdi.Emek ve diğer bölgelerde sizlere örnek çalışmalarımız olarak sunacağımız bir çok çalışmadan biri olarak sunabiliriz.

3 yorum:

  1. Çankaya ve Dikmen de Kilit Taşı Ustası,Kilitli Parke Yapımı,Beton parke ürünleri uygun Fiyatlar Ile ve kaliteli işçilik hizmetleri sunan bu Firmayı herkese oneriyorum

    YanıtlaSil
  2. Dikmen Keklik pınar mahallesinde gündüz apartmanı yöneticisi olarak bu firmaya Kilit Taşı ve Çevre Düzenleme işleri yaptırdık.kendilerine teşekkür etmek için bu yorumu yazdım tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Çankaya sakinleri,Birlik mahallesi Murat apartmanı yöneticisi Hüseyin. Binamizin Beton parke Taşları ve Kilit Taşı,çok bozuktu.Bir düzenleme ve tamir için bir kaç firma ile görüştük. Daha uygun fiyat veren firma vardı ama,bu kardeşimiz kendini ve işini daha mantıklı ifâde ettiği için bu firmayı tercih ettik.iyikide öyle yapmışız. Aklında soru işareti olanlara tavsiyem bu firma ile görüşmeden karar vermeyin

    YanıtlaSil