Home Top Ad

Ankara Peyzaj

kilitli parke nasıl döşenir.

Share:
parke taşı nası döşenir
Sevgili ziyaretçilerimiz kilitli parke uygulama ve döşeme şekillerini kısaca anlatacağız.
Zemin hazırlığı:
Kilitli parke döşenecek alanın hazırlanması öncelikli işlerden biridir.kilitli parke döşenecek alan düz bir şekilde tesviye edilir.ardından bu alana çelik hasır döşenerek beton atılır.beton dökümü kalınlığı arazinin sertlik durumuna göre ve bu alanın ne amaçla kullanılacağı ile ilgili olarak karar verilir.
kilitli parke döşeme: Bay pas tozu değimiz kırma taş ile beton üzerinde 5cm kalınlığında serilir ve mastarla tam düz hale getirilir ve taş uygulamasına başlanır.
kilitli taş döşeme

Estetik görünüm sunuyor olması çok önemli bir tercih nedenidir. Bu anlamda Ankara kilit taşı alımlarınızı etkileyen en temel ikinci unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Pek çok farklı estetik şekillerde imal edilmekte ve satılmaktadır. T ve S şeklinde olanlar vardır. Buna ilave olarak kare, sekizgen, dikdörtgen, baklava tipi ve benzer çok çeşitli seçenekler sizleri beklemektedir. Birbirine kilitlenerek monte edilmesi sağlamlık açısından önemlidir. Dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Düzgün yapılan uygulamaların yıllar boyu kullanımı söz konusudur. İlgili zeminler kirlenmiş ve pislenmiş olabilir. Hiç dert etmenize gerek yoktur. Hızlı ve kolay bir şekilde silebilir yada yıkayabilirsiniz. Bunun gibi çok seçenek sizleri beklemektedir. Bu ürünler her zaman için avantajdır. Farklı ve maliyetli ürünlerle kaplama yapmak yerine, maliyetsiz ve estetik kilitli parke taşlarını tercih edebilirsiniz.

İlk günden yapışkanlığını ve dayanıklılığını gösteren malzemelerdir. Bu ürünlerde çağın gelişen teknikleri ve formülleri kullanılarak seri üretimler yapılır. Birçok yapı ve inşaat sektöründe yaygın olarak kullanılan uluslararası standartlarda malzemelerdir. Kilit taşı ürünlerde çağın yeniliklerine uygun olarak yapılır. Bu ürünlerde %100 özgüven verici tasarımlar vardır bir ortamda veya dış mekânda fikri ortaya koymak açısından son derece özel malzemelerdir. Kilit taşları desenler kullanılarak daha modern yapıda renkli üretilebilir. Uluslararası standartlarda yapılması gereken ürünlerdir. Her sezon değişen desenlerle karşımıza çıkar. Ayrıca Ankara kilit taşı ustasıçevre düzenlenmesinde prizma şeklinde olan yapıda üretim yaparlar. 

Beton parke olarakta bilinir. Yol ve benzer seminlerin kaplamasında kullanılan bu ürünler, farklı özellik, renk ve desen seçenekleri ile dizayn açısından çok olumludur. Sizde mekanlarınızı Kilitli parke taşı ile kaplayabilirsiniz. Topluma açık alanların dışında kişisel alanlar içinde tercih edilebilen ürünlerdendir. Evinizin bahçe ve dinlenme alanları içinde uygundur. İş yerinize ait olarak boş alanları bu taşlarla döşeyebilir ve görsel açıdan estetik ortamlar yaratabilirsiniz. Bu taşların yükseklikleri genellikle 6-8 cm arasında değişebilmektedir. Farklı proje ve çalışmalara göre seçim yapılabilir. Genel olarak tercih edilen parke taşları iki yanı T şeklinde olanlardır. Belli bir uzunluk ve genişlik ölçüleri mevcuttur. İç kısımları kavisli ve birbirine geçmelidir. Kaplama işlemi sürecinde taşlar birbirine geçirilerek işlem yapılır.





















Bu ürünlerin bir diğer özelliği renk alternatifinizin çok fazla olmasıdır. Yol, park ve diğer benzer alanlarınızı dilediğiniz renge sahip olan kilitli parke taşlarından döşeyebilir ve kaplayabilirsiniz. Bu ürünlerin kaplamasında Kilitli taş fiyatları bulmanız ve işi deneyimli ustalara yaptırmanız gerekir. Belli alan için hesaplama yapılmalıdır. Planlama ve buna göre proje oluşturulmalı ve kaplama işlemi tamamlanmalıdır. Bu taşlar iyi bir şekilde döşendiği takdirde birbirine sıkı bir şekilde bağlanır. Bağlanan taşlar ilave harçlarla daha sıkı hale getirilir ve uzun yıllar boyu kullanılabilir. Sizde farklı alanlarınız için bu taşları tercih edebilirsiniz. Tercihlerinizde renk ve desen seçenekleriniz çok fazla olacaktır. Bu çerçevede en iyi ürünleri en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok