Home Top Ad

Ankara Peyzaj

ANKARA KİLİT TAŞI,KİLİT TAŞI GÖLBAŞI 0544 320 90 55

Share:
Erdemir Çevre Düzenleme










     



GÖLBAŞI KİLİT TAŞI USTASI:

Ankara da ve Gölbaşı 'ında Kilit Taşı Ustası ve Kilitli Parke Taşı Fiyatları. Kilit Taşı Yapımı, ve satışı ile ilgili ihtiyacınız olan bütün bilgiler firmamızda mevcuttur.Gölbaşı Kilit Taşı Ustası ve diğer yer döşeme taşları.  Gölbaşı Bordür Taşı Fiyatları ve Ustası hizmetleri. 


KİLİT TAŞI GÖLBAŞI: Ankara merkezli olan,Çevre Düzenleme ve Kilit Taşı Firması. Gölbaşı Kilit Taşı Ustası. Kilitli Parke Taş yapımı. Gölbaşı Kilit Taşı Fiyatları,en uygun seçenekler ve taksit imkanı ile,sizlere sunulmakta. Kaliteli işçilik ve görsel güzellikler sunan proje tasarımı. Erdemir Çevre Düzenleme. 

GÖLBAŞI KİLİT TAŞI:

Gölbaşı kilit taşı etiketiyle ulaşmış olduğunuz firmamız, tüm çevre düzenleme çalışmaları,kilit taşı döşeme işlerini firma düzeyinde garantili bir sekilde yapmaktayız. Kilit taşı döşeme fiyatları,kilit taşı döşeme ustası, kilit taşı yapımı.


SEVGİLİ OKURLARIMIZ: Firmamız çevre düzenleme işlerinin tamamı ve Ankara kilit taş,kilitli taş yapımı Gölbaşı gibi etiketlerle tüm Ankara ve merkez ilçelerinde sizlerin hizmetinde.

KİLİTLİ PARKE TAŞ: Kilitli parke taşı yapımı ve uygulama esaslarına gere sert zeminlerde kullanılır. 6 cm ,8 cm ve 10 cm üretimi olan bu taş dökme halinde imal edilir ve preslenerek imalatı gerçekleşir.kullanım durumuna göre kalınlık ebatları kendi içinde değişir.oto park,yürüş yolu,geniş alanlı kullanım yerlerinde kullanılır.Kilitli taş uygulanacak yerin alt zemin sertliğine gere kalınlık belirlenir.Ankara kilitli parke taş ve Gölbaşı kilitli taş için firmamızın ürünleri TSE belgeli olup yüksek pres gücüyle sıkıştırılır.
KİLİTLİ PARKE TAŞ UYGULAMA:
Uygulama aşamasında yapılacak iş eylemi zemin kotlama ve düzleştirme çalışması ile başlar.Bu aşama uygulama yapılacak alan için belirlenen ölçülerin altında zemin sertleştirme için kullanılacak alanın 20 cm altında harfiyat alımı ile gerçekleştirilir.İstenen ölçülerden aşağıda alınan harfiyat kısmına çelik hasırla desteklenen 10 cm yüksekliğinde beton dökülür.Geride kalan 10 cm yükseklik için ise taşın kalınlık ebatları göz önünde bulundurularak kırma taş tozu ile tesviye edilir ve lazer yardımı ile mastar çekilir.Bizler Ankara çevre düzenleme olarak Ankara kilit taşı uygulaması ve kilit taşı Gölbaşı çalışmalarımızda dikkat edilmesi gerek bu hassas ölçü birimlerini çevre mimarı gözetimi altında gerçekleştirmekteyiz.Bütün bu alt yapı çalışmalarını gerçekleştirdikten sonra alının yatay ve dikey gönyesini 90 derece olacak şekilde belirlenir ve bu ölçüler doğrultusunda ip çekilir.Gerekli alt yapı hazırlıkları istene ölçüler doğrultusunda kendi içerisinde değişiklik göstere bilir.Hazırlanan alt yapıdan sonra aşık taşı da denilen kilitli parke taşı uygulaması taşların bir birine geçmeli şeklinde uygulaması gerçekleşir. Uygulama sırasında kilitli taşların el verdiği şekilde değişik desen ve bölmeler renkli taş kullanılarak yapımı mümkündür.Kilitli parke taşın kenarları belirli bir yapıya(duvar) dayanması mümkün değil ise etrafına bordür taşı uygulaması gerçekleştirilir.Yapılan bütün bu çalışmaların sonunda kenarlarda kalan boşluk için beton dökümü gerçekleştirilir.Son aşama olarak kilitli parke taşı uygulanan alan üzerinde silindir gezdirilerek sıkıştırma yapılır ve mil kum diye tabir edilen en ince kum alan üzerine 1 cm kalınlığında  serimi yapılır.
ANKARA ÇEVRE DÜZENLEME firması olarak Ankara da ve merkez ilçelerin tamamında,Gölbaşı ve bağlı köylerinde kilitli parke taşı yapımı işlerinin yanı sıra tüm malzeme temin hizmetleriyle de sizlerin yanında.Yapmış olduğumuz tüm işçilik ve yapı ürünleri firma garantisi altındadır

Ankara Kilit Taşı 

ERDEMIR ÇEVRE DÜZENLEME FIRMASINDA KILİT TAŞI YAPIMI ANKARA NIN BİRÇOK FARKLI YERİNDE SİZLERE HİZMET VERMEKTE.KİLİTLİ PARKE USTASI İŞLERİ İÇİN ARAYIN .
2020 yılında yaptığımız,Çevre Düzenleme ve Kilit Taşı işlerini,2021 yılında sizlere referans göstereceğimiz örnek yapılardır. Gölbaşı ve Ankara Kilit Taşı Ustası. Kilit Taşı Döşeme Fiyatları. Kilit Taşı m2 Fiyatları gibi detaylı bilgilere site içerisinde  ulaşabilirsiniz 

10 yorum:

  1. Ankara Kilit Taşı Ustası Gölbaşı ve Tüm merkez ilçelerinde sizlere hizmet vermekte.Cevre Düzenleme ve Kilitli Parke Taş işlerinizde uygun Fiyatlar Ile hizmetinizde teklif isteyiniz

    YanıtlaSil
  2. Gölbaşı,nda Çevre Düzenleme Firması.Kilit Taşı Ustası ve Kilitli Parke Taş Fiyatları için sizlere önereceğim bir firma.

    YanıtlaSil
  3. Ankara Gölbaşı mevlana sitesinin yöneticisi olarak yazıyorum.Sitemiz içerisinde Çevre Düzenleme ve Kilit Taşı işlerini yapan bu Firmayı sizlere tavsiye ederim. Kilitli Parke Taş Ustası ve diğer işlerinizi gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Gölbaşı Haymana yolu üzerinde petrol istasyonu muz için Bordür Tasi ve Kilit Taşı işlerini yapan firmadan menmun kaldık yaptıkları iş güzel oldu.Abi bir yorum atarsan sevinirim dediler.Gercekten yaptıkları işi biz beğendik.Tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Gölbaşı nda iş yerimizin önüne Beton Parke Taşları ve Kilit Taşı yapmaları için bu firma ile anlaştık.Elleri biraz yavaş olsada işleri gayet iyi emeklerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Gölbaşı Kilit Taşı Ustası,Çevre Düzenleme Firması yaptığı işler ile bizleri menmun etti herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  7. Ankara da Kilit Taşı Ustası ve Kilit Taşı Fiyatları,Erdemir Çevre Düzenleme Firması farkı ile sizlerin hizmetinde.

    YanıtlaSil
  8. Ankara Kilit Taşı Ustası Gölbaşı firmamız hizmetlerine 2021 de devam ediyoruz

    YanıtlaSil
  9. Gölbaşı'nda Çevre Düzenleme ve Bahçe Düzenleme işleri yapmakta olan bir firmadır. Kilit Taşı Döşeme Ustası en uygun fiyatlar ile sizlerin hizmetinde. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  10. Golbasi hacılar mahallesindeki mustakil evimize kilit taşı ve çevre düzenleme yapan firmayı sizlere tavsiye ederim.

    YanıtlaSil