Home Top Ad

Ankara Peyzaj

KEÇİÖREN KİLİTLİ TAŞ USTASI,BAĞLUM KİLİTLİ TAŞ USTASI, 544 320 90 55

Share:


KEÇİÖREN KİLİT TAŞI:

Keçiören Kilit Taşı Ustası, Fiyatları  ve Yapımı Erdemir Çevre düzenleme firmamızda. Kaliteli işçilik ve uygun fiyat imkanlarına ek olarak kaliteli Beton parke ve yer döşeme taşları. Bordür Taşı, Kilitli Parke Taşı, Çim taşı  ve diğer çevre düzenleme ve yapı elamanları. 

Keçiören Kilit Taşı 


Sevgili okurlarımız firmamız ERDEMİR ÇEVRE DÜZENLEME olarak Ankara nın tamamında hizmet verdiğimiz çevre düzenleme işlerinde;Keçiören kilitli taş ustası ve Bağlum kilitli taş ustası işlerinde de sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.Günümüz de kilitli parke taşın uygulama işleri hızla artmakta ve tercih edilmektedir.Keçiören kilitli taş ustası veya Bağlum kilitli taş ustası ihtiyaçlarınız için bizi arayabilirsiniz.Kilitli parke taşın yapımı ve ustalığı için bilgilendirme olarak hazırladığımız bu yazıda detaylı bir şekilde anlatım yapmaya çalışacağız.

 



KİLİTLİ PARKE TAŞ YAPIMI:Yer döşemesi için kullanılan bu ürün;çimento ve kum karışımının yüksek derecede preslenmesi sonucu oluşan bir yapı elemanıdır.Kendi içinde kalınlık değerleri değişen bu yapı malzemesi 6 cm, 8 cm ve 10 cm olarak üretilmektedir.Kilitli parke taşın yüzey hacmi 15 cm x 20 cm olarak üretilmektedir.Özel istekler doğrultusunda değişik renk seçeneklerinin yanı sıra kırmızı ve gri renklerde standart üretimi vardır.Üretim aşamasında kum ve çimentonun karışımı preslenip fırınlandıktan sonra belirli bir zaman dinlenme ve kuruma sebebiyle bekletilir ve paletler halinde satışa sunulur.Firmanızda üretilen kilitli parke taşı TSE belgeli ve garantilidir.
     KİLİTLİ PARKE TAŞ UYGULAMA:Sevgili okurlarımız kilitli parke taş uygulaması,ilk etapta zeminin hazırlanması ve alt yapının çalışmaları ile başlar.Kullanın gereklerine göre alt yapı hazırlığı yapılır.Taş uygulanacak alan taş yüzeyi kodundan 25 cm aşağıda harfiyat alınır.10 cm kalınlığında çelik hasır destekli beton atılır.Geride kalan 10 cm için, 4 cm tesfiye gerekçesi ile taş kırmasından elde edilen kum serilir ve 6 cm kalınlığındaki taş uygulanır.Yukarıda belirttiğimiz ölçü rakamları 6 lık kilitli parke taşı için geçerlidir.Şayet uygulanacak taşın kalınlığı  8 cm lik ise harfiyat derinliği ona göre hesaplanır ve uygulanır.Yukarıda belirtilen şekilde alt yapısı hazırlanmış ve tozu serilip tesviye edilmiş alanda;ip yardımı ile gönye çalışması yapılır.İki tarafa çekilen iplerin bir birine dikeyliği tam 90 derece olması gerekir.Şayet bu ölçüler alınmaz ise kilitli taş döşeme sırasında bozukluk ve uygulama hataları meydana gelir.Bu yer döşeme taşını;oto parklarda,kaldırım ve yürüyüş yollarında site ve bina etraflarında sert zemin yerler için kullanımı uygundur.Elbette kullanım amaçlarına göre başka alanlar içinde bu uygulama mümkündür.Kilitli parke taşın uygulaması sırasında değişik desenler verme imkanı da mümkündür.Bu uygulamayı gerçekleştirdikten sonra taş üzerinde silindir gezdirerek sıkıştırma çalışması yapılır.Son aşama alarak ise taş döşenen alana mil kum serilir ve mil bumun bir kaç gün alan üzerinde bekletilir ve sonra süpürülür.Mil kumun serilme amacı taş aralıklarından içeri sızmasıdır.
      Firmamızda üretimi yapılan ve firmamız tarafından uygulaması gerçekleştirilen işlerde 3 yıl garanti kapsamında bulunmaktadır.Sizlerde Keçiören kilitli parke taş ustası veya Bağlum kilitli parke taş ustası ihtiyacınızda bizleri arayabilir keşif ve fiyatlandırma isteyebilirsiniz.Başlıca etiketlerimiz:

  • Keçiören kilitli parke taş.
  • Keçiören kilitli parke taş ustası.
  • Keçiören kilitli parke taş fiyatları.
  • Keçiören kilit taş fiyatları.
  • Keçiören kilitli taş.
  • Keçiören kilitli taş ustası.
  • Keçiören kilit taşı.
  • Keçiören kilit taşı ustası.
  • Keçiören kilitli parke taş desenleri.
  • Bağlum kilitli parke taş.
  • Bağkum kilitli parke taş ustası.
  • Bağlum kilitli parke taş fiyatları.
  • Bağlum kilitli parke taş yapımı.
  • Bağlum kilitli taş ustası.
  • Bağlum kilitli taş fiyatları.
  • Bağlum kilitli taş yapımı.
  • Bağlum kilit taşı
  • Bağlum kilit taşı ustası
  • Bağlum kilit taşı fiyatları.
  • Bağlum kilit taş yapı.
Sevgili ziyaretçilerimiz Ankara nın tamamında ve Keçiören kilitli parke taşı yapımı için deneyimli işçi kadromuz ile değişik bölgelerde bir birinden gösterişli ve bol seçenekli referanslarımız mevcuttur.
REFERANSLARIMIZ:Keçiören/Bağlum da yaptığımız sayısız işlerden bir örnek sunalım.Bağlum da susuz diye adlandırılan bölgede hobi bahçelerinin içerisinde bulunan bir mesken için yaptığımız kilitli parke taş döşeme ve bordür taşı uygulama işini gerçekleştiren ustalarımız büyük beğeni almışlardır.Ayrıca aynı mesken için yaptığımız karo taşı desenleri ve görsel güzelliği ile o bölgeye ilham vererek örnek referans teşgil etmiştir.

















8 yorum:

  1. Keçiören Kilit Taşı Ustası ve Kilitli Parke Taş Fiyatlarını sizlere en uygun hali ile sunan Erdemir Çevre Düzenleme 'yi sizlere tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Keçiören Etlik mahallesinde Fatih apartmanı yöneticisi süleyman.Binamizin oto park işleri için Bordür Tasi ve Kilit Taşı işlerini yapan bu firmadan menmun kaldık tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. Keçiören Kilit Taşı yapımı ve uygulama işleri yapan bu kardeşlerimiz işlerini hakkı ile yapmaktalar. Bağlamda bulunan hobi bahçesi için yaptıkları Kilitli Parke Taş ve Bordür Tasi ile aldıkları parayı hak ettiler.

    YanıtlaSil
  4. Keçiören Etlik mahallesinde güneş apartmanı yöneticisi olarak yazıyorum. Binamızın çevre duzenleme bölümlerini yenilemek için en uygun fiyat veren bu kardeşimiz ile anlaştık. Oto park ,yürüyüş yulu ve diğer düzenleme işlerini yaptılar. Çokta iyi oldu. İsteyen herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  5. Keçiören Etlik mahallesinde gurdal apartmanı yöneticisi olarak yazıyorum .Binamızın oto park ve yürüyüş yollarındaki Bordür Taşı ve Kilit Taşı yıpranmış ve bozulmuştu. Bir kaç firmadan teklif aldık. En uygun fiyatı verdiler ve anlaştık. İşlerini layıkı ile yaptılar. Biz beğendik. İhtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. Keçiören 'de Kilit Taşı ve Beton Parke Taşları için en uygun fiyat ve deneyimli işçilik arayanlara tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  7. Keçiören subay evleri mahkemesi de Gurcan apartmanı,Kilit Taşı Döşeme Ustası herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  8. Hem uygun fiyat hemde güzel işçilik ama biraz eleri yavaş . Bize iki gundebiter dedikleri işleri üç gün sürdü. Neyseki bitti elerine sağlık

    YanıtlaSil