Home Top Ad

Ankara Peyzaj

Kilitli parke taşı Ankara,Kilitli parke,Ankara parke taşı

Share:

ANKARA KİLİT TAŞI:

Ankara Kilit Taşı ve Çevre düzenleme firmamızda hizmetlerimiz devam ediyor. Kilit Taşı Ustası ve Fiyatları,kilitli parke taşları. Beton parke taşları,yer döşeme taşları. Uygun fiyatlarla ve deneyimli ustalar ile hizmet vermekteyiz. Bordür Taşı Ustası ve Fiyatları,çevre düzenleme işleri. Ankara çevre düzenleme firması. 

Ankara Kilit Taşı 

ANKARA ÇEVRE DÜZENLEME:

Ankara Çevre düzenleme  ve bahçe düzenleme isleri yapan firmamız,yeni sezonda da sizlerin hizmetindeyiz. Çevre düzenleme işleri içerisinde sert zemin isleri. Peyzaj tasarımları ve uygulamaları islerinin tamamını yapmaktayız. Gölbaşı,Sincan,Keçiören,Etimesgut,Çubuk,Mamak,Dikmen ve diğer yerleşim yerlerinde. 

Ankara Çevre düzenleme 


Çevre düzenleme:
Ankara da ve Ankara ya bağlı merkez ilçelerinde,kilitli parke taşı,kilitli parke,parke taşı ve diğer yer döşeme taşları hizmetleri vermekteyiz.Sevgili okurlarımız asıl adı aşık taşı olarak bilinen bu yer döşeme taşlarına halk dilinde,kilit taşı,kilitli taş,parke taşı gibi isimlerle adlandırılmaktadır.Tüm yer döşeme taşları ve kilitli parke,kilitli parke taşı için site içerisinde bulunan makale yazılarını,bulunduğunuz yerleşim yerlerine göre etiket isimlerini yazarak ulaşabilirsiniz.Ankara kilitli parke taşı,Ankara kilit taşı,Ankara parke taşı,parke taşı Ankara gibi etiketlerle Ankara geneli için yazılmış yazı dizilerimize ulaşabilirsiniz.
Kilitli parke:Üretimine ilk başlanıldığı zaman tek tip olarak üretilen kilitli parke taşı,gün geçtikçe değişen ve gelişen mimari yapılara paralel olarak,bir birinden farklı ve değişik desen seçeneklerine sahip ürünler üretilmeye başlamıştır.Kalınlık ebatları;60mm,80mm ve 100mm olarak üretilen parke taşları yüzey hacmine göre ve sen yapısına göre değişen genişlik değerlerine sahiptir.


  • Kilitli parke ölçü değerleri:
  • 11.5-16.5-20 cm yüzey hacmine sahiptir.
  • 6mm-80mm-100mm kalınlık değerlerindedir.
  • 1m2 kilit taşı 36 adettir.
  • 1m2 kilit taşı ağırlığı 140-180kg dir.


Neden kilitli parke:Kilitli parke taşı yapımı ve uygulaması açısından diğer yer döşeme şekillerine göre daha uygun uygulama imkanları sunmaktadır.Tercih edilme sebeplerinin en başında desen şekilleri verilebilmesi ve görsel açıdan değişik desenler sunabilme imkanıdır.Kilitli parke taşı uygulanan bir yerde yıllar sonra,kilit taşını sökme ve tekrar uygulama imkanı oluşu nedeniyle de büyük ilgi görmektedir. Beton parke taşları dekoratif ve portatif yapısıyla tüm çevre düzenleme işlerinde büyük bir beğeni sağlayarak uygulanır.
Kilitli parke çeşitleri:
S.kilitli parke taşı:Sevgili site ziyaretçilerimiz s taşı yapısı itibari ile bu ismi almıştır.Aydı diğer yer döşeme taşları gibi yüksek basınç değerlerinde preslenerek üretimi gerçekleşmektedir.Diğer yer döşeme taşlarının sunmuş olduğu tüm avantajlara sahip bir üründür.Bu ürünle çevre düzenlemesi yapılacak alanlarda taş desenine göre motif yapımı uygundur.S taşları basınç,kırılma,aşınma ve hava şartlarına göre bozulma durumlarına karşı yüksek dayanıklılık değerlerine sahiptir.

  • 12.5-24 cm yüzey hacmi değerindedir.
  • 60mm-80mm ve 100mm kalınkıl değerlerine sahiptir.
  • 1m2 S taşı ağırlığı 130-170 kg ağırlığındadır.
  • Kırmızı ve gri olarak üretilmektedir.
Üç boyutlu parke taşı:Üç değişik renkte üretilen taşların belirli bir hiza şeklinde yan yana döşenmesi durumunda küp görünümü sağlayan yer döşeme taşları,diğer taşlarda farkı üç değişik renkteki taşların yan yana konması durumunda küp deseni meydana getirmesidir.Sağlamlık açısından oldukça değerli olan bu taşlar,kayganlık durumuna engel teşgil eden bir yapıya sahiptir.

  • 20-10 cm yüzey hacmi değeri vardır.
  • 60mm kalınlık değerlerine eşittir.
  • 1m2 de 36 adet taş bulunmaktadır.
  • Tercih durumuna göre 3 değişik renkten oluşur.
Kilitli parke firması:Ankara da ve yakın çevresinde hizmet veren firmamız,Tüm çevre düzenleme işlerinde ve buna bağlı olarak sert zemin ve peyzaj alanlarında hizmet vermekteyiz.Bizlere bulunduğunuz semt veya ilçe adını yazarak ürün etiketleri ve çeşitlerinin görebilirsiniz.Yeni yaptığımız çevre düzenleme ve yer döşeme taşları ile ilgili çalışmalar devam ediyor.Kilitli parke taşı,kilit taşı,kilitli taş döşeme ve kaldırım taşlarının yanında beton parke işleri ile hizmetinizdeyiz.Erdemir çevre düzenleme ve kilitli parke taş döşemesi olarak Ankara da ve merkez ilçelerde kilit taşı ve parke taşı yapımında hizmetlerimiz devam ediyor.Yaptığımız tüm beton parke işlerinde uygun fiyat ve garanti imkanı sizler ile birlikte.Faaliyet bölgelerimiz;Gölbaşı,Etimesgut,Sin
can,Keçiören,Çankaya,Yenimahalle,Mamak ve Ankara nın tüm semtlerinde sizinleyiz.Deneyimli taş döşeme ustalarımız ile uygun fiyat avantajını birlikte yaşayın.
KİLİTLİ PARKE TAŞI REFERANSLARI:Ankara/Kızılay da Murat iş merkezi önünde bulunan otopark alanı mevcut haliyle beton şeklindedir.Ancak beton aşınmış ve sert zemin görevini yerine getiremez hale gelmiştir.Bina yönetiminin talebi üzerine,yer döşeme taşlarından olan üç boyutlu taş döşeme kararı alındı.Çevrede iş güvenliği için güvenlik şeridi ile önlemler alan firmamız,taş döşeme ustaların çalışmaları sonucu söz verdiğimiz tarihte işimizi teslim edip 5 yıl garanti verdik.Kilitli park taşı,kilit taşı,kilitli parke,parke taşı,çim taşı,bordür taşı ve diğer kaldırım taşları döşemesi için firmamızdan taş döşeme ustası talep etmeden karar vermeyin.
KİLİTLİ PARKE USTASI:Çevre düzenleme firmamız bünyesinde bulunan kilitli parke ustası ve bordür taşı ustası işleri için firmamız Ankara nın tamamında faaliyet göstermektedir.Deneyimli taş döşeme ustalarımız uygun fiyat ve ödemede kolaylık imkanı sunmaları ile sizlere hizmet vermekte.



Hiç yorum yok