Home Top Ad

Ankara Peyzaj

KİLİTLİ TAŞ USTASI,BORDÜR TAŞI USTASI,PARKE TAŞI USTASI

Share:
ANKARA DA BAHÇE BORDÜRÜ,KALDIRIM BORDÜRÜ VE DİĞER BORDÜR ÇEŞİTLERİ.SEVGİLİ SİTE OKURLARI BORDÜR TAŞ USTASI,BORDÜR TAŞI YAPIMI DÖŞEME İŞLERİ DENEYİMLİ USTA VE PERSONELLER İLE GARANTİLİ BİR BİÇİMDE YAPILMAKTADIR.HİZMETLERİMİZDEN YARARLANMAK İÇİN,BİZLERİ ANKARA VE DİĞER SEMTLERDEN ARAYABİLİRSİNİZ.
kilit taşı
KİLİTLİ TAŞ USTASI,BORDÜR TAŞI USTASI,PARKE TAŞI USTASI:
Ankara da faaliyet gösteren firmamız tüm yer döşeme taşları için hizmet vermekte.Kilitli taş ve kilitli taş ustası,parke taşı ve parke taşı ustası,kilitli parke ve kilitli parke ustası işleri ayrıca,bordür taşı ve bordür taşı ustası,çim taşı döşeme,çim taşı döşeme ustası,karo taşı yapımı,karo taşı ustası ve uygulama işleri gibi genel başlıklardan farklı olarak tüm çevre düzenleme ve yer döşeme,bordür taşı ustası taşları,kaldırım taşı yapımı ve ustası.Yukarıda belirtmeye çalıştığımız başlıklarla beraber adını sayamadığımız tüm taş çeşitleri ustası için firmamızdan bilgi isteyin.
ÇEVRE DÜZENLEME VE KİLİTLİ TAŞ USTASI,DİĞER YER DÖŞEME TAŞLARI NEREDE VE HANGİ FİYAT İLE HEPSİNİ SİTE İÇERİSİNDE BULABİLİRSİNİZ.
KİLİTLİ TAŞ NASIL VE NERELERDE YAPILIR:Sevgili okurlarımız Genel adı aşık taşı olan beton parke taşları bir dökme taş modelidir.Döşenmesi,bir birine kilitlenerek yapıldığı için,kilitli taş,kilit taşı,parke taşı,kilitli parke gibi isimler ile anılmaktadır.Çimento ve kum karışımının kalıplar içerisinde yüksek baskı değerlerine sahip makineler tarafından kalıplar halinde baskı şeklinde üretilen bu taş çeşitleri,ilk başta tek tip olarak üretilse de günümüzde oldukça değişik desen ve modeller halinde üretilmektedir.
KİLİTLİ TAŞ NASIL DÖŞENİR:Kilitli parke taşı döşemek için,kilit taşı döşenecek alanın alt yapısı yapıldıktan sonra,kum ile düz bir şekle getirilen alan üzerine döşenir.Şayet bu yapılmaz ise parke taşları bir birine kilitlenmez ve uygulama sağlıklı olmaz.
KİLİTLİ TAŞ NERELERDE KULLANILIR:Günümüzde kilitli parke ve parke taşı döşenmiş yerleri hemen her yerde görmek mümkündür.Dükkan önlerinde,oto parklarda,binaların teletuvar ve yürüyüş yollarında,fabrika önleri ve fabrika iç zeminlerinde,kısacası çevre düzenleme içerisinde yer alan sert zeminlerin hemen her yerinde görmek mümkündür.
KİLİTLİ TAŞ ÇEŞİTLER:Yukarıda da belirttiğimiz gibi ilk başlarda tek çeşit olarak üretilen kilitli parke taşı,günümüzde bir çok desen imkanı ve farklı desem çeşitleri ile görmek mümkündür.Çim taşı,üç boyutlu taş,küp taşı,elips taşı,bal peteği desenli taş,çok genli taş ve daha bir çok desen çeşitlerine sahip bir üründür.
BORDÜR TAŞI USTASI:Bordür taşı,çevre düzenleme işleri içerisinde sert zeminleri diğer alanlardan ayırmak ve yapılan kilitli taş ve diğer çalışmaları belirli bir çerçeve içerisine alarak dayanıklı olmasını sağlayan bir dökme taş biçimidir.Firmamız bünyesinde bulunan bordür taş ustası ve ustaları deneyimli ve yeterli beceriye sahip personellerdir.SİZLERE GÜVEN VE KALİTEYİ,
EDİNDİĞİ TECRÜBE İLE BİRLEŞTİREN FİRMAMIZDA,KİLİTLİ TAŞ USTASI,BORDÜR TAŞI VE BORDÜR TAŞI USTASI TEMİNİ İÇİN SİZİNLEYİZ. ANKARA VE TÜM YURTTA ...
BORDÜR TAŞI:Bordür taşları çevre düzenleme işlerinde belirli bir alanın çevrelemek amacı veya bir alan içerisinde bazı bölgeleri bir birinden ayırmak için kullanılan bir dökme taş çeşididir.
KİLİTLİ TAŞ USTASI:Kilitli taş döşemek için gerek usta ve ustalar firmamızda sizlerden gelecek talep ve istekleri beklemekte.Kilitli parke taş ustası,bordür taş ustası,kilit taş ustası,parke taşı ustası
çim taşı ustası.Tüm beton parke taşları döşeme ustası hizmetlerimiz vardır.Yaptığımız tüm çalışmalar garantili ve sözleşmeli olarak yapılmaktadır.
DENEYİMLİ ÇALIŞANLARI,UYGUN SATIŞ FİYATLARI,BORDÜR TAŞI DÖŞEME USTALARI,KİLİTLİ PARKE,PARKE TAŞI,KİLİT TAŞI,KİLİTLİ TAŞ ÇİM TAŞI VE DİĞER ÇEVRE DÜZENLEME İŞLERİNDE BİZLER İLE GÖRÜŞMEDEN KARAR VERMEYİN.

Hiç yorum yok