Home Top Ad

Ankara Peyzaj

MAMAK KİLİTLİ PARKE TAŞ USTASI,KİLİTLİ PARKE TAŞ USTASI POLATLI

Share:
kilit taşı
Sevgili site ziyaretçilerimiz Mamak kilitli parke taş ustası ve Polatlı kilitli parke taş ustası ihtiyaçlarınız için girmiş olduğunuz site sayfamızda Ankara nın tamamı, merkez ilçeleri için ve tüm ilçeler için kilitli parke taşı ustası,Mamak kilitli parke taş ustası,Polatlı kilitli parke taş ustası gibi etiketlerin yanı sıra Mamak bordür taş ustası,Polatlı kilitli parke taş ustası Mamak kilitli parke taş fiyatları,Polatlı kilitli parke taş fiyatları ve buna bağlı diğer etiketleri kullanarak bilgi edinip bizlere ulaşabilirsiniz.
Kilitli parke taşı:günümüz mimarisinde geçmişe oranla tercih edilme durumu oldukça fazlalaşan bir yer döşeme taşıdır.Etrafımızda birçok yerde sıkça karşılaşacağımız bu taş çeşidi görsel olarak ta sürekli yenilenip değişik renk ve desen seçenekleri ile oldukça kullanışlı bir yapı malzemesidir.Kilitli parke taşını toplu yaşam yerleri gibi alanların yanı sıra parklarda,oto parklarda,yürüyüş yollarında ve kullanım durumlarına göre haha değişik alanlarda kullanımı mümkündür.

 Kilitli parke taşı çeşitleri:Yer döşemede kullanılan bu yapı ürününün desen çeşitleri bir kaç değişik şekilden olma imkanı sunmaktadır.Aşık taşı T harfini andıran ve bir birine geçmeli olarak uygulaması gerçekleşen bir modeldir.Birbirine kenetlenerek uygulanan bu taşın bozulma olayı göstermesi neredeyse mümkün değildir.Bunun yanı sıra yapmak istediğiniz herhangi bir değiştirme veya alt yapı için sökülmesi durumunda ise kullanımı tekrardan mümkün ve basittir.Bir diğer kilitli parke taşı ise üç boyutlu taş olarak adlandırılır.bu ürün ise üç değişik renge sahip taşların bir birine kenetlenmesi sonucu uygulaması yapılır.Adından da bilindiği üzere uygulandığı yerlerde küp halinde üç boyutlu bir görünüm sağlar.Oldukça şık ve dekoratif gözüken bu ürün;diğer kilitli parke taşlarda olduğu gibi uygulaması kolay ve kullanışlı bir üründür.Üç boyutlu taş la kaplanacak alanlarda desen verme imkanı yoktur.Zaten görsel güzelliği nedeniyle buna ihtiyaç duymayacaksınız.Bir diğer yer döşeme taşı ise elips taşı dır.Kullanım,uygulama ve yapım açısından diğer ürünlerle aynı olmasının yanı sıra sadece hacim ölçüleri değişmektedir.İsminden de anlaşılacağı gibi elips seklinde üretimi vardır.Küp taşı ise sizlere tavsiye edebileceğimiz bir diğer yer döşeme yapı taşıdır.Düz çizgi hatlarına sahip küp şeklinde üretilir. Kulanım ve uygulama yöntemleri diğer taşlar gibi hızlı ve kolaydır.Bulunduğunuz alanın hem çimler içinde yeşil hemde üzerine çıkıldığı zaman düz ve yağmurdan etkilenmeyen aynı zamanda ıslak kalmayan oldukça şık ve çevre görünümü açısından da göze hitap eden bir üründür.çim taşı denmesinin sebebi;kendi bünyesinde bulunan gözeneklere çim veya bir başka ürün ekme imkanı sağlamasındandır.Firmamızda karo taşı ustaları deneyimli ve tecrübelidirler.Kilitli parke taş desenleri:Bir kaç değişik desen seçenekleri sunun yer döşeme taşları;

  • Aşık taşı
  • Üç boyutlu taş
  • Elips taşı
  • Küp taş
  • Çim taşı
  • Karo taşı
Kilitli parke taşı Fiyatları:Firmamız bünyesinde üretilen tüm yer döşeme taşları TSE belgelidir.Yüzey bozulması ve renk bozulması nedeniyle şikayet edilir.Ancak firmamızda üretilen taşlarda böyle bir bozukluk görülmez.Fiyatlarımız Taş çeşidi ve ebat seçeneklerine göre değişmektedir.Ancak ortalama bir şey söyleyecek olursak; 6 x 15 x 20 ebatlarındaki aşık taşı m2 fiyatı her şey dahil 25 liradır.
Mamak Bordür taş ustası,Polatlı bordür taş ustası ihtiyaçlarınız için site içerisinde arama butonuna yazacağınız etiket kelimeler yardımı ile gerekli açıklama ve makale sayfamıza ulaşabilirsiniz.Başlıca faaliyet alanlarımız ve etiketlerimiz:

Kilitli parke taşı Mamak,Mamak kilitli parke taş ustası,Kilit taşı Mamak,Mamak kilitli parke taş fiyatları ayrıca bordür taş ustası Mamak,bordür taş yapımı Mamak,bordür taş fiyatları Mamak.Karo taşı ustası Mamak.Polatlı için sizlere önereceğimiz diğer etiketlerimiz ise Kilitli parke taşı ustası Polatlı,Polatlı kilit taş ustaları,Polatlı kilitli taş fiyatları,Polatlı bordür taş ustası,Polatlı bordür taş yapımı gibi etiketleri kullanarak site içi aramalar yapabilir,Keşif bilgisi ve fiyatlandırma çalışması isteye bilirsiniz.
MAMAK KİLİTLİ TAŞ YAPIMINDA GEÇEN YILLARDA YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARA DEVAM EDEREK YENİ SEZONDA DA SİZLERİN HİZMETİNDEYİZ.MAMAK KİLİTLİ TAŞ,
MAMAK PARKE TAŞI,MAMAK KİLİT TAŞI,MAMAK KİLİTLİ PARKE VE BUNLARIN YANINDA BORDÜR TAŞI,ÇİM TAŞI,KARO TAŞI DÖŞEMESİ VE USTALARI SİZİNLE.
AYRICA,POLATLI DA DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZA İLAVETEN TÜM TAŞ ÇEŞİTLERİ,KİLİTLİ PARKE,PARKE TAŞI,BORDÜR TAŞI DÖŞEME VE USTASI,KARO TAŞI,KİLİTLİ TAŞ ÇİM TAŞI,KARO TAŞI DÖŞEME USTALARI VE UYGUN FİYATLARI İLE SİZLERİN HİZMETİNDE
çim taşı















3 yorum:

  1. Merhaba.Mamak Gulveren mahallesinde özür apartmanı yöneticisi duran. Apartmanımızın oto parkı içerisinde meydana gelen çökmeler var idi.Bir çok firmadan teklif aldık.çok pahalı fiyatlar söylediler.En uygun Fiyatlar Ile bu arkadaslara yaptırdık.rica ettiler.yorum yap diye.Kilit Taşı ve Bordür Tasi ustası bu kardeşlerimi sizlere tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Mamak abidinpaşa mahallesinde Mutlu apartmanı bahçesinde Kilit Taşı ve çim taşı yapan bu arkadaşlar işlerini layıkı ile yapmışlardır. Emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Selâm. Mamak Hüseyingazi mahallesinde Rüya apartmanına ait Kilit Taşı yapan bu firma. En uygun Fiyatlar Ile hizmetinizde herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil