Home Top Ad

Ankara Peyzaj

KİLİT TAŞI.PARKE TAŞI.KİLİTLİ PARKE

Share:
KİLİTLİ PARKE TAŞI:
Çevre düzenleme işlerinin sert zemin kolu olarak sınıflandırılan yer döşeme taşlarından,kilit taşı,parke taşı,kilitli parke,kilitli taş,bordür taşı,çim taşı ve diğer beton parke taşları imalatı,satışı ve döşeme ustası gibi başlıklarda sizlere hizmet vermekteyiz.Yapısı itibari ile aşık taşı diye adlandırılan kilitli parke taşların bir birine geçmeli bir şekilde uygulandığı için bu ismi almıştır.bir çok değişik desen ve model seçeneklerine sahip bu ürün hemen her yerde karşımıza çıkmaktadır.AnkaraiÇankaya,Gölbaşı,Etimesgut,Sincan,Dikmen,Keçiören,Kazan,Pursaklar ve diğer semtler için bizi arayın.
KİLİT TAŞI YAPIMI:Taş kırmasından elde edilen kum ile çimento karışımının kalıplar halindeki kaplar içerisine dökülmesi ve bu kalıpların yüksek baskı ile sıkıştırılmasından elde edilir.Fabrikasyon usulü üretilen bu taşlar,fırından çıktıktan sonra kurumaya bırakılır.Kurumaya bırakılması durumunda zaman zaman hafif sulama yapılarak sağlamlık derecesi oluşturulur.Kilit taşı veya kilitli taş diye adlandırılan bu ürün paletler halinde satışa sunulur.
PARKE TAŞI ÇEŞİTLERİ:Aşık taşı tipi olarak üretilen beton parkeler yeni model ve desenleri ile her geçen gün veni bir çeşit ile karşımıza çıkmakta.Üç boyutlu çeşidi küp şeklinde görünüm sağlaması ile güzel bir görünüm sağlamaktadır.Küp ve elips şeklinde olanları,bal peteği desenleri,çok genli ve diğer model ve desenleri ile oldukça çok seçeneğe sahip bir üründür.Kalınlık olarak 8 cm 6 cm ve 10 cm üretimi olan bu taşların renk seçenekleri de mümkündür.
KİLİTLİ PARKE FİYATLARI:Paletler halinde satışa sunulan parke taşları ve kilitli parke hiyaplı tırlar ile sevkiyatı gerçekleştirilir.firmamızın tüm ürünleri TSE belgeli ve garantilidir.Uygun fiyat ve ödeme kolaylığı yine firmamızın avantajlarındandır.kilitli parke m2 fiyatları olarak hesaplanmaktadır.
PARKE TAŞI DÖŞEME USTASI:Parke taşı ustası,parke taşı döşeme ustası,kilitli taş ustası,kilit taşı döşeme fiyarları,bordür taşı döşeme fiyatları ve diğer taş çeşitleri döşeme ustası için firmamızdan usta talep edebilirsiniz.
KİLİT TAŞI ÇEŞİTLERİ:Aşık taşı olarak üretilmeye başlayan kilit taşı ve kilitli taş,şimdilerde onlarca çeşit ve desen seçenekler ile karşımıza çıkmakta.Parke taşı,kilit taşı,kilitli parke,kilitli taş gibi farklı isimlerle adlandırılan yer döşeme taşları,beton parke ismi ile de anılmaktadır.Firmamızda tüm taş çeşitleri temini ve uygulaması deneyimli usta ve ustalar ile yapılmaktadır.
SİZLERE ÇEVRE DÜZENLEMESİ KONUSUNDA SUNACAĞIMIZ SAYISIZ REFERANSLAR İLE ANKARA DA HİZMETİNİZDEYİZ.GÖLBAŞI,MAMAK,DİKMEN,ÇANKAYA,
ETİMESGUT,KEÇİÖREN,KARAPÜRÇEK,KAZAN,SİNCAN VE DİĞER İLÇELERDE.KİLİT TAŞI,PARKE TAŞI,KİLİTLİ PARKE,KİLİTLİ TAŞ,ÇİM TAŞI,BORDÜR TAŞI VS. TÜM TAŞ ÇEŞİTLERİ UYGUN SATIŞ FİYATLARI VE TECRÜBELİ DÖŞEME USTALARI SİZİNLE.
kilit taşı

Sevgili size okurlarımız kilit taşı ve beton parke taşları yapımı temini ve taş ustası gibi bir çok çevre düzenleme konusunda firmamızla çalışmak istermisiniz? Tüm çevre düzenleme işleri ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.Kilitli parke taşı,kilit taşı ustası,kilitli taş,kaldırım taşı beton parke ve diğer yer döşeme taşları için sizlerden gelen talepleri bekliyoruz.

Hiç yorum yok