Home Top Ad

Ankara Peyzaj

KİLİTLİ TAŞ ETİMESGUT,KİLİT TAŞI,KİLİTLİ PARKE ETİMESGUT

Share:



KİLİT TAŞI USTASI ETİMESGUT:

Etimesgut Kilit Taşı 

Etimesgut Kilit Taşı Ustası ve Kilitli Parke Taşı Ustası. Çevre düzenleme firmamızda tüm uygulama ve işçilik fiyatları için mutlaka bizimle görüşün. Bordür Taşı Ustası ve Fiyatları. Kilitli Parke Taşı Ustası, Çim taşı  hizmetlerimiz devam etmekte.

ETİMESGUT KİLİT TAŞI:

Ankara peyzaj ve çevre düzenleme firması, Etimesgut kilit taşı ve kilitli parke taşı döşeme fiyatları ile sizlere hizmet vermekteyiz. Kilit taşı ustası, kilit taşı döşeme fiyatları ve parke taşı döşeme işlerini garantili olarak yapmaktayız.

Etimesgut ve Ankara da hizmet veren çevre düzenleme firmamız Kilitli parke döşeme,parke taşı yapımı,kilit taşı uygulama,bordür taşı ustası ve diğer yer döşeme taşları için sizlerin hizmetinizde.Hizmet verdiğimiz yerleşim yerleri Etimesgut ile sınırlı olmayıp,Çankaya,Gölbaşı,
Keçiören,Sincan,Pursaklar,Ayaş,Akyurt,Polatlı,Temelli,Karapürçek ve adını sayamadığımız Ankara nın tüm semtlerinde hizmetinizdeyiz.Kilitli parke taş döşeme ustalarımızın yaptığı işler için bir kaç örnek referans verelim.Topçu mahallesi Dereli apartmanı oto park ve yürüyüş yolu için bizden kilitli parke taş döşeme teklifi isteyen bina yönetimi ile gereli fiyat ve yapılacak çalışmalar için anlaşma sağlandıktan sonra işe koyulan ustalarımız,ön çalışma yaptıktan sonra bina etrafında yer alan teletuvar ve yürüyüş yolları için önce bordür döşemişlerdir.Aynı şekilde oto park alanını oluşturan alanı bordür taşları ile çevreledikten sonra,bu alanların içerisinde silindir yardımı ile sıkıştırma yaparak zeminin sertlik konusunda yeterli hale gelmesini sağladıktan sonra bu alanlarda,kilit taşı döşeme,parke taşı,kilitli parke isimleri ile adlandırılan aşık taşı döşeme işini gerçekleştirmiş olduk.Sevgili site ziyaretçilerimiz sizlerde çevre düzenleme ve yer döşeme taşları için uygun fiyat ve iş garantisi sunan firmamızdan teklif almadan karar vermeyin.
KİLİTLİ TAŞ REFERANSLARI:Sevgili Etimesgut sakinleri kiltli taş,kilit taşı,parke taşı,kilitli parke,Firma olarak yaptığımız tüm işler için garanti vermekte ve işimizi 5 yıl takip etmekteyiz.
çim taşı,karo taşı,bordür taşı ve diğer taş çeşitlerinde yaptığımız çalışmalar. Etimesgut/çayyolu semtinde Devrim sitesi içerisinde yer alan otopark alanının bazı yerlerinde meydana gelen çökmelerden dolayı su birikintisi meydana gelmektedir.Siye yöneticilerinin bizlerden bu konuda yardım talepleri üzerine,Otoparkta oluşan çökmelerin olduğu yerlerdeki kilitli parke taşı yapı unsurlarını söküp altını düzenledikten sonra tekrar uygulama yaptık.
KİLİTLİ TAŞ DESENLERİ:
Sevgili okurlarımız kilit taşı bir çok desen ve model seçenekleri ile Erdemir çevre düzenleme firmamız Etimesgut ta ve Ankara nın diğer ilçelerinde sizlerin hizmetinde.
kilitli taş desenlerini bir kaç başlıkta sayacak olursak,aşık taşı,küp taşı,karo taşı,çim taşı,elips taşı,es taşı,üç boyutlu taş ve buna benzer değişik desenler sizlere sunulmaktadır.
PARKE TAŞI:Genel adı aşık taşı olan parke taşını bir çok değişik isim ile adlandırmaktadırlar.kilitli parke,parke taşı,kilit taşı,kilitli taş gibi isimler ile adlandırılır.6 cm,8 cm,10 cm üretilen kilit taşları bir çok desen ve model zenginliğine sahiptir.Parke taşı ustası,Ankara parke taşı,Parke taşı fiyatları bir kaç etiket isimlerindendir.
ETİMESGUT VE YAKINLARINDA YER DÖŞEME TAŞLARI İÇİN GÜVENLE ARAYABİLECEĞİNİZ ERDEMİR ÇEVRE DÜZENLEME,UYGUN TAŞ FİYATLARI,
DENEYİMLİ TAŞ USTALARI,KİLİTLİ TAŞ,PARKE TAŞI,BORDÜR TAŞI,ÇİM TAŞI,KİLİTLİ PARKE,KİLİT TAŞI VE BETON PARKE TAŞLARI İÇİN SİZİNLE.
kilit taşı
Kilitli taş ve kilit taşı için ustalarımızın yaptığı tüm çalışmalar,çevre mühendisi denetiminde yapılmaktadır.Çevre projeleri uygulama işleri için tüm taş döşeme ustalarımız yeterli beceri ile birlikte,deneyimlerini sizlere sunmaktayız.Ankara nın tamamında ve Etimesgu ta,gerek toplu yaşam alanları,gerekse özel mülkler için çevre düzenleme işleri yapılmaktadır.Ayrıca yapmış olduğumuz kamu binaları çevre düzenleme işleri,firmamızın tecrübesi ve iş bitirebilme özelliğini ortaya çıkarmaktadır.

8 yorum:

  1. Etimesgut 'ta Kilit Taşı Fiyatları,Kilitli Taş Ustası ve Parke Taşları yapımı için en uygun fiyat ve kaliteli işçilik için sizlere önereceğim bir firma

    YanıtlaSil
  2. Etimesgut Bağlıca da Erdem sitesi yöneticisi Hakan.Erdemir Çevre düzenleme firması,Sitemiz içinde Parke Taşı ve Kilit Taşı işlerini yaptılar.Samimi olarak söylemeliyim ki işimiz tam istediğimiz gibi oldu.Kilit Taşı ve Parke Taşları için tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. Etimesgut eryaman mahallesinde bura sitesi içerisinde oto park ve yürüyüş yolları yapan bu firmadan menmun kaldık. Yaptıkları iş ile aldıkları parayı hak ettiler. Tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  4. Etimesgut Çayyolu 'nda Derman sitesi için,Çevre Düzenleme,Kilit Taşı,Bordür Taşı ve Kilitli Parke Taş yapan bu Firmayı ihtiyaç duyan tüm hemşerilerime tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  5. Mrb Etimesgut Topçu mahallesinde Ender sitesi yönetim kurulu üyesiyim. Erdemir Çevre Düzenleme firması ,sitemiz içerisinde Kilit Taşı,Bordür Taşı ve diğer beton parke işlerini yapmışlardır. Uygun fiyat ve kaliteli işçilik isteyen herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. Etimesgut ve yakın çevresinde Kilit Taşı Ustası ve Kilitli Parke Taş Fiyatları için sizlere önereceğim bir firma. Kaliteli işçilik,onlarca referans. Herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  7. Eryaman Etimesgut 3. Etepta yer alan sitemizde kilitli parke taşı ve kilit taşı yapan firmanın işlerini en iyi şekilde yaptilarını gönül rahatliğı ile söyleyebilirim. Emeklerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. Etimisgut Kilit Taşı Ustası ve Fiyatları için uyun bir firma arkadaşları tavsiye ederim.

    YanıtlaSil